Ga naar de inhoud

Over BeterStoken

BeterStoken is een initiatief van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. De professionele sector onderscheid zich al ca. 25 jaar door de gezamenlijke focus op kwaliteit, kennis en innovatie. Dat uit zich niet alleen in de hoogwaardige producten, ook de vakopleiding voor installateurs en niet in de laatste plaats de onafhankelijke kwaliteitsregeling van de Stichting EVIS dragen daar in belangrijke mate aan bij.

Helaas wordt de NHK door activistische partijen vaak neergezet als veroorzaker van slechte luchtkwaliteit, terwijl aantoonbaar is gemaakt dat een kwalitatieve aanpak en goed advies een belangrijke bijdrage levert aan de oplossing. En dan hebben we het alleen nog maar over hout- en pelletkachels.

Het assortiment van de vakbedrijven beperkt zich namelijk niet tot hout- en pelletkachels, ook een breed assortiement gashaarden (propaan, aardgas en biogassen), elektrische haarden en bio ethanol vuren behoren tot het werkgebied van de NHK. Wist u dat de moderne haarden al geschikt zijn voor het bijmengen van waterstof?

Een haard die bij jouw omstandigheden, leefstijl en gedrag het beste past dus! Beter Stoken, met alle moderne vormen van vuur!

  • Deel